Vragen over Habbo avatars

BELANGRIJK: lees vooral eerst de gebruiksvoorwaarde en wees er zeker van dat je oud genoeg bent om services zoals MetaMask en, indien je dit gebruikt, Opensea te gebruiken.

 

OOK BELANGRIJK: het is van cruciaal belang dat je je bewust bent van de risico’s om opgelicht te worden wanneer je één van deze avatars probeert te kopen wanneer ze uitkomen.  Zorg ervoor dat als je een Habbo Collectible item koopt van buiten de speciaal gebouwde Habbo Avatars website (bijv. Opensea of Immutable), je controleert of de avatar legitiem is uit de Habbo Avatars collectie, en geen copycat.

 

Zullen de items die de avatars dragen te koop zijn als niet-NFT items met een in-game currency?

Nee, we zijn niet van plan om deze functie mogelijk te maken. De nieuwe items zijn verbonden aan de Habbo Avatars die ze dragen. We lanceren wel aparte kleding collectible items dat gedragen en verkocht kunnen worden. (niet zoals de kleding binnen Habbo, dat niet verhandeld kan worden)

 

Gaan jullie meer Habbo Avatars lanceren in de toekomst?

Dat hebben we nog niet besloten, maar we behouden ons het recht voor om in de toekomst meer avatar drops te doen. Je mag er echter wel zeker van zijn dat deze groep avatars steeds beschouwd zal worden als de “genesis”-collectie die steeds de beste voordelen zullen hebben. Dit geldt zowel voor de toekomstige drops als voor hun gebruik in-game.

 

Kan ik mijn Habbo Collectible items uitdelen aan andere in ruil voor in-game items en credits.

Neen dit is niet toegestaan. Als we Habbo's hierop betrappen zullen ze een gepaste sanctie krijgen. 

 

Als ik een Habbo Avatar krijg, wat kan ik er dan mee doen?

Op dit moment werken we aan het integreren van Habbo Avatar NFT's in het spel. Onze plannen zijn om Habbo Avatar eigenaren de komende maanden de volgende voordelen te geven:

  • HC en BC lidmaatschap voor al je account avatars zolang je een Habbo Avatar in je MetaMask wallet hebt. Houd er rekening mee dat hier enkele beperkingen aan zitten. Je ontvangt bijvoorbeeld niet elk jaar HC-cadeaus die je hebt verdiend met een Genesis Habbo Avatar of een Gecrafte Avatar.
  • De mogelijkheid om je avatar in-game te gebruiken. Selecteer het van de Habbo Collectible item tabblad in de Looks Editor/ Wardrobe. 
  • Gratis, dagelijkse Smaragden die zijn uitgeven aan een heleboel dingen in het Habbo Collectible  ecosysteem. Inclusief kleding en meubi verzamelitems, crafting, crafted avatar creatie, en meer. 

Bekijk deze pagina voor meer details over de HC en BC voordelen.

 

Kan ik mijn Habbo Collectible item aan andere Habbo's verkopen?

Onze filter zorgt ervoor dat je in-game geen website links kunt delen. Het bespreken hoe je Habbo Avatar in-game kunt verkopen is wel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je je Habbo Avatar verkoopt en mensen het verzamelnummer geven, bijvoorbeeld #11576, #546, enzovoort. Dit zal potentiële kopers helpen om jouw avatar op OpenSea.io te vinden. 

 

Screenshot_2021-10-13_at_15.14.36.png

 

Het is van cruciaal belang dat wanneer je Habbo Avatar op Opensea.io bekijkt, je ALTIJD (!) controleert of het uit de geverifieerde Habbo Avatar collectie komt. Er zijn helaas veel oplichters en sommige van hen zijn erg goed in wat ze doen. 

 

Kan ik mijn NFT voor echt geld verkopen? (Euro, dolllar, etc.)

Nee. Deze items worden opgeslagen in jouw MetaMask wallet en om ze te verkopen moet je OpenSea gebruiken. Jouw MetaMask wallet is wat je gebruikt om je aan te melden bij OpenSea. Beschouw jouw MetaMask wallet niet alleen als een portemonnee om crypto valuta en Habbo Collectible item op te slaan, maar ook als een soort digitale sleutel die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot jouw OpenSea account. 

Dit betekent op zijn beurt dat als je een NFT verkoopt, je altijd een crypto valuta genaamd Ethereum (ETH) in jouw MetaMask wallet ontvangt. 

Wij raden je ten zeerte aan om ALTIJD OpenSea te gebruiken voor zowel het verkopen als kopen van NFT's. Luister nooit naar mensen die zeggen dat ze je geld zullen overmaken als je ze hen jouw NFT geeft. Dit is vrijwel zeker oplichterij!

 

Kan ik mijn Habbo Collectible item ruilen met iemand voor in-game items en valuta?

Nee, dit is niet toegestaan. Habbo's die hierop worden betrapt, zullen hiervoor een passende sanctie ontvangen. 

 
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk