Vragen over Habbo avatars

BELANGRIJK: lees vooral eerst de gebruiksvoorwaarde en wees er zeker van dat je oud genoeg bent om services zoals MetaMask en, indien je dit gebruikt, Opensea te gebruiken.

 

OOK BELANGRIJK: het is van cruciaal belang dat je je bewust bent van de risico’s om opgelicht te worden wanneer je één van deze avatars probeert te kopen wanneer ze uitkomen.  Zorg ervoor dat als je een NFT-avatar koopt van buiten de speciaal gebouwde Habbo Avatars website (bijv. Opensea), je controleert of de avatar legitiem is uit de Habbo Avatars collectie, en geen copycat.

 

Zullen de items die de avatars dragen te koop zijn als niet-NFT items met een in-game currency?

Nee, we zijn niet van plan om deze functie mogelijk te maken. De nieuwe items zijn verbonden aan de Habbo Avatars die ze dragen.

 

Zullen er in de toekomst meer Habbo Avatars NFT’s verschijnen?

Dat hebben we nog niet besloten, maar we behouden ons het recht voor om in de toekomst meer avatar drops te doen. Je mag er echter wel zeker van zijn dat deze groep avatars steeds beschouwd zal worden als de “genesis”-collectie die steeds de beste voordelen zullen hebben. Dit geldt zowel voor de toekomstige NFT drops als voor hun gebruik in-game.

 

Als ik een NFT krijg, wat kan ik er dan mee doen?

Op dit moment werken we aan het integreren van Habbo Avatar NFT's in het spel. Onze plannen zijn om Habbo Avatar eigenaren de komende maanden de volgende voordelen te geven:

  • HC en BC lidmaatschap voor al je account avatars zolang je een Habbo Avatar NFT in je MetaMaskwallet hebt (november).
  • Een exclusieve NFT verstuurd naar je MetaMask wallet. Wat dit precies zal zijn, zal op een later moment bekend gemaakt worden.
  • De mogelijkheid om je NFT avatar als een soort "skin" in het Hotel te gebruiken. Elke avatar heeft een exclusief effect dat alleen beschikbaar is voor Habbo Avatar NFT eigenaren. 


We zullen meer informatie delen over hoe deze voordelen precies zullen werken en wanneer ze geïmplementeerd zullen worden wannneer we dichter bij de release ervan zijn.

 

Kan ik mijn NFT aan iemand anders verkopen?

Ja, dat kan! Houd er rekening mee dat de enige plek om een NFT te kopen op OpenSea.io is. Je kunt eenvoudig controleren of een NFT legitiem is door te controleren of deze uit de geverifieerde Habbo Avatars colllectie komt: 

 

Screenshot_2021-10-13_at_15.14.36.png

 

Kan ik mijn NFT aan andere Habbo's verkopen?

Ons filter zorgt ervoor dat je in-game geen website links kunt delen. Het bespreken hoe je Habbo Avatar NFT's in-game kunt verkopen is wel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je je Habbo Avatar NFT verkoopt en mensen het verzamelnummer van je NFT geven, bijvoorbeeld #11576, #546, enzovoort. Dit zal potentiële kopers helpen om jouw NFT op OpenSea.io te vinden. 

Het is van cruciaal belang dat wanneer je Habbo Avatar NFT's op Opensea.io bekijkt, je ALTIJD (!) controleert of het uit de geverifieerde Habbo Avatar collectie komt. Er zijn helaas veel oplichters en sommige van hen zijn erg goed in wat ze doen. 

 

Kan ik mijn NFT voor echt geld verkopen?

Nee. NFT's worden opgeslagen in jouw MetaMask wallet en om ze te verkopen moet je OpenSea gebruiken (dit is een marktplaats speciaal voor de handel in NFT's). Jouw MetaMask wallet is wat je gebruikt om je aan te melden bij OpenSea. Beschouw jouw MetaMask wallet niet alleen als een portemonnee om crypto valuta en NFT's op te slaan, maar ook als een soort digitale sleutel die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot jouw OpenSea account. 

Dit betekent op zijn beurt dat als je een NFT verkoopt, je altijd een crypto valuta genaamd Ethereum (ETH) in jouw MetaMask wallet ontvangt. 

Wij raden je ten zeerte aan om ALTIJD OpenSea te gebruiken voor zowel het verkopen als kopen van NFT's. Luister nooit naar mensen die zeggen dat ze je geld zullen overmaken als je ze hen jouw NFT geeft. Dit is vrijwel zeker oplichterij!

 

Kan ik mijn NFT ruilen met iemand voor in-game items en valuta?

Nee, dit is niet toegestaan. Habbo's die hierop worden betrapt, zullen hiervoor een passende sanctie ontvangen. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk