Vragen over NFT Habbo avatars

BELANGRIJK: lees vooral eerst de gebruiksvoorwaarde en wees er zeker van dat je oud genoeg bent om services zoals MetaMask en, indien je dit gebruikt, Opensea te gebruiken.

 

OOK BELANGRIJK: het is van cruciaal belang dat je je bewust bent van de risico’s om opgelicht te worden wanneer je één van deze avatars probeert te kopen wanneer ze uitkomen.  Zorg ervoor dat als je een NFT-avatar koopt van buiten de speciaal gebouwde Habbo Avatars website (bijv. Opensea), je controleert of de avatar legitiem is uit de Habbo Avatars collectie, en geen copycat.

 

Hoe werd de kostprijs van een avatar bepaald? Ze lijken erg duur.

Ten eerste is het belangrijk te erkennen dat de avatars zelf premium producten zijn, voornamelijk bedoeld voor NFT verzamelaars. Desalniettemin kan iedereen er een kopen, ook mensen die Habbo spelen. 

 

Ten tweede is het belangrijk op te merken dat de invoerprijs de hoogste prijs is waarvoor een NFT verkocht zal worden, aangezien zij worden verkocht in een “Dutch auction”. In een “Dutch auction” daalt de prijs na de lancering van het verkochte product, totdat de collectie uitverkocht is of een minimumprijs bereikt heeft. Dit betekent dat de avatars uiteindelijk waarschijnlijk voor aanzienlijk minder dan de startprijs beschikbaar zullen zijn. Zo willen we voorkomen dat iedereen op hetzelfde moment een NFT probeert te kopen voor een vaste prijs en dat er een 'gas war' ontstaat - waar zo veel mensen concurreren om een NFT te kopen op hetzelfde moment wat ervoor zorgt dat de Ethereum blockchain kosten drastisch verhoogd worden bij het daadwerkelijk kopen ervan.

 

Zal ik een NFT-avatar kunnen aankopen die jullie van plan zijn te verkopen? Waar kan ik er een kopen? 

Ja, dat kan. Je kunt ze aankopen met ETH (Ethereum) rechtstreeks via een nieuwe, aparte en speciaal gebouwde sectie van de habbo.com website. Je hebt ETH en een MetaMask-wallet nodig om er een te kunnen kopen.

 

Indien ik een Habbo Avatar koop, kan ik die dan gebruiken in-game?

Hoewel deze functie bij de launch niet in het spel geïmplementeerd zal zijn, zijn we wel actief bezig dit mogelijk te maken in de toekomst. 

 

Nieuws over het project zal gepubliceerd worden via het nieuwe Discord Channel en mogelijk ook via de algemene Habbo websites en social media página’s.

 

Wat is het nut van het kopen van een avatar als ik deze niet in-game kan gebruiken wanneer ze gelanceerd worden?

We zijn actief bezig met het mogelijk maken van deze functie. Daarnaast willen we ook andere, nog reeds onbesliste in-game voordelen introduceren voor de eigenaars van een Habbo Avatar. Meer nieuws hierover zal later met jullie worden gedeeld, naarmate het project vordert - het is een project in ontwikkeling! 

 

Daarnaast zijn de avatars beperkt en ruilbaar buiten het spel. Dit betekent dat ze ook voor mensen die geen Habbo spelers zijn, ook een belangrijke waarde hebben. Dit aangezien ze de avatars kunnen aankopen en dan doorverkopen indien de kostprijs met de tijd verhoogt (zoals zeldzame meubi in Habbo ook meer waard wordt naarmate de tijd vordert).

 

De NFT’s zijn nu reeds beschikbaar, waarom kunnen jullie ze dan ook niet meteen bruikbaar maken in het spel?

Een van de grootste obstakels is dat de NFT’s door onze designers gepixelled zijn, maar enkel en alleen aan 1 kant (de voorkant). De items effectief in het spel krijgen zal langer duren, omdat alle kanten getekend moeten worden en dan ook de kleding zelf getest moet worden.

 

Ook zijn er bepaalde technische uitdagingen die we moeten overbruggen voordat we met zekerheid kunnen beloven dat deze avatars in de toekomst in het spel bruikbaar zullen zijn.

 

Zullen de items die de avatars dragen te koop zijn als niet-NFT items met een in-game currency?

Nee, we zijn niet van plan om deze functie mogelijk te maken. De nieuwe items zijn verbonden aan de Habbo Avatars die ze dragen.

 

Waarom zijn de Habbo Avatars random? Ik zou er graag eentje kiezen. 

We hebben besloten om het te randomiseren, zodat het eerlijk blijft voor iedereen die een avatar wenst te kopen. Belangrijk om te onthouden is dat elke avatar 100% uniek is. Niemand zal dezelfde avatar hebben.

 

Zijn er bepaalde items die de NFT-avatars dragen zeldzamer dan andere?

Ja, er zijn bepaalde items die minder voorkomen bij NFT’s dan andere. De verschillende eigenschappen van de items en de kans om ze te bemachtigen zullen worden getoond en toegelicht op de Habbo Avatars website en op Discord.

 

Zullen er in de toekomst meer Habbo Avatars NFT’s verschijnen?

Dat hebben we nog niet beslist, maar we behouden ons het recht voor om in de toekomst meer avatar drops te doen. Je mag er echter wel zeker van zijn dat deze groep avatars steeds beschouwd zal worden als de “genesis”-collectie die steeds de beste voordelen zullen hebben. Dit geldt zowel voor de toekomstige NFT drops als voor hun gebruik in-game.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk