De NFT Habbo Avatar Discord server

Wat is Discord en waarom wordt er een Discord server opgezet voor het Habbo-Avatars project?

Discord is een populair en veelzijdig platform dat reeds door heel wat bestaande NFT-communities gebruikt wordt. Het platform heeft specifieke en noodzakelijke features die een succesvol en efficiënt management garanderen voor onze community, met oog op groeimogelijkheden.

 

Daarnaast zien we Discord als een mogelijkheid om het Habbo-Avatars project te onderscheiden van bestaande community-issues en discussies. We willen bijvoorbeeld niet ons  Twitter account gebruiken om gesprekken over NFT’s te genereren en te stimuleren.

 

Waarom laat je mensen uit de Habbo-community niet chatten op de nieuwe Discord-server?

We willen er zeker van zijn dat de gesprekken daar gaan over het Habbo-Avatars project, en niet over de gameplay of over community-issues. Onze bestaande social media accounts blijven nog steeds de plek waar we luisteren naar en communiceren met jou.

 

Waarom hebben jullie geen officiële Habbo Discord?

We hebben geen officiële Habbo Discord, omdat we reeds heel efficiënt aanwezig zijn op social media via Twitter, Facebook en Instagram. Dit zijn de platformen waar onze community zich neigt te vestigen en waar ook wij het gevoel hebben een goed overzicht te krijgen van jullie behoeften, meningen en vragen. We hebben dus niet het gevoel dat er nog nood is aan een volledig nieuwe Discord server voor de bestaande Habbo-Community, maar deze benadering kan in de toekomst steeds gewijzigd worden. 

 

Waarom kunnen jullie de community niet direct updaten op de Habbo websites en op Habbo’s social media kanalen?

Hoewel we af en toe iets posten over het Habbo-Avatars Project op de algemene Habbo social media accounts en websites, hebben we toch besloten om het gescheiden te houden van het spel, zeker tijdens de beginperiode. Vanuit het perspectief van de community, denken we dat het beter is om de algemene social media accounts te houden voor gameplay-issues, en discord voor NFT-issues.

 

Waarom mogen verzamelaars van deze NFT-projecten op de chat van de discord server? 

Discord is een belangrijk onderdeel van de vorming van de communicatie en de community van NFT. NFT-verzamelaars, en dan vooral zij die aankopen in bulk, hebben vaak belangrijke technische vragen over NFT’s en over het project. Daarnaast focussen de NFT-verzamelaars op de NFT gerelateerde topics in hun gesprekken, wat ook het doeleinde is van deze server. De projecten die we op de witte lijst voor de server hebben gezet, zijn gekozen vanwege hun populariteit. Het is mogelijk dat we in de toekomst meer projecten aan de witte lijst toevoegen. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk