Habbo Club / Builders Club voordelen voor de eigenaren van een Habbo Avatar en Gecrafte Avatar

De eigenaars van een Habbo Avatar en een Crafted Avatar kunnen genieten van de Habbo Club en Builders Club extraatjes. Om dit te doen, moeten eigenaars hun MetaMask Wallet met hun NFT erin verbinden met hun Habbo account op onze website. In deze FAQ-gids verwijzen we naar dit extraatje als het ‘HC/BC voordeel’.

 

Geldt het Habbo Avatar voordeel voor al mijn avatars op mijn account?

Ja. Het account dat verbonden is met je MetaMask wallet zal het HC/BC voordeel activeren van de Habbo Avatar van dat account. Elke avatar van dat account waar je Habbo mee speelt. zal een actief HC en BC lidmaatschap hebben wanneer je inlogt. 

Je kunt ook meerdere HC Streaks krijgen op basis van het aantal Habbo Avatars dat je op je account hebt, en ook meerdere maandelijkse betaaldagen.

 

 

Kan mijn MetaMask wallet verbonden zijn met meerdere hotels tegelijk, en zo ja, krijg ik dan het HC/BC voordeel op al mijn accounts? 

Ja, je MetaMask wallet kan verbonden worden met al onze hotels tegelijkertijd en je kan dus genieten van het Habbo Avatar voordeel op verschillende accounts op hetzelfde moment.Kan ik mijn MetaMask wallet verbinden met meerdere accounts in hetzelfde hotel en genieten van het HC/BC voordeel op al mijn accounts? 

Nee, elke MetaMask wallet kan maar met één account per hotel tegelijk verbonden worden.Wat gebeurt er als ik al een HC of BC lidmaatschap heb op mijn avatar?

Terwijl het extraatje actief is, wordt een bestaand HC- of BC-lidmaatschap ook nog steeds verbruikt.

 

Welk invloed hebben de voordelen op mijn HC streak?

Ten eerste is het belangrijk dat je begrijpt dat als je een avatar momenteel al een HC-lidmaatschap heeft, deze eerst verbruikt zal worden. Nadat je huidige HC- lidmaatschap is verbruikt, gaan de voordelen van kracht en blijft je de HC streak behouden, zolang je een wallet aan je account gekoppeld hebt met ten minste één Habbo Avatar.

Ten tweede is het belangrijk om te begrijpen dat je HC streaks kunt toewijzen aan je avatars op je account, op basis van het aantal Habbo Avatars dat je hebt. Als je dus 5 avatars hebt, kun je HC streaks toewijzen aan vijf van de avatars op je account via de instellingen. Dit betekent ook dat je maandelijks vijf HC betaaldagen kunt ontvangen als je dat wilt.

Om je ononderbroken lidmaatschap op je avatar te behouden, kun je het beste altijd een actief HC-lidmaatschap hebben. Als je echter je HC streak op één van je avatars wilt behouden zonder een lidmaatschap te kopen, zul je ervoor moeten zorgen dat je je HC streak geactiveerd houdt op de avatar waarop je deze streak actief wilt hebben. Dit kun je doen via het instellingenmenu op onze website. 

 

Kan ik met Gecrafte Avatars twee HC streaks toewijzen aan twee afzonderlijke avatars in mijn account?

Momenteel is dit niet het geval. Een Gecrafte Avatar geeft je slechts één HC streak die je aan een avatar kunt toewijzen. 

 

Krijg ik de 10% bonus van mijn HC streak uitbetaling op de HC betaaldag voor ALLE items die ik heb gekocht in de Habbo Shop of alleen voor de items die zijn gekocht op een avatar wat een actieve HC streak bevat? 

Je moet de items gekocht hebben op de avatars waar de HC streak actief is om de bonus credits te ontvangen.

 

Blijft mijn MetaMask wallet voortdurend verbonden? Of zal ik steeds opnieuw mijn paswoord moeten ingeven?

Nee, je zal niet steeds je MetaMask wallet moeten verbinden wanneer je inlogt. Je dient je MetaMask wallet maar één keer te koppelen aan je account. Eenmaal je je wallet verbonden hebt aan je account, zal het publieke Ethereum adres dat gekoppeld is aan je MetaMask wallet opgeslagen worden op je Habbo account. Ons systeem zal dit adres controleren op het bezit van een NFT telkens wanneer je inlogt.Wat gebeurt er wanneer ik niet inlog voor een lange tijd, maar mensen willen nog steeds kamers bezoeken met meubi van het BC Warenhuis?

Wanneer een Habbo een van je kamers binnengaat met BC Warenhuis meubi erin, zal ons systeem je account en het bijbehorende publieke adres controleren op het bezit van een avatar. Als je avatar hebt, zal ons systeem mensen toestaan die kamer te betreden zoals normaal.Wanneer mijn MetaMask wallet gestolen wordt door iemand, heeft die persoon dan ook toegang tot mijn Habbo account? 

Nee, dit is onmogelijk.

 

Wanneer mijn Habbo account gehacked wordt, hebben mensen dan ook toegang tot mijn MetaMask wallet?

Nee, dit is onmogelijk.

 

Krijg ik nog steeds de BC Warenhuis meubi limietverhoging met het Habbo Avatar voordeel?

De +250 meubi limietverhoging kan enkel met een aankoop van een 31 dagen BC lidmaatschap. Een actief Habbo Avatar voordeel zal je avatars niet voorzien van een maandelijkse verhoging van hun BC Warenhuis furni limiet maar zal een basislimiet geven die hoger is dan die van andere gebruikers die geen lidmaatschap hebben. Deze verhoogde basislimiet blijf je houden, zelfs als je geen Habbo Avatar NFT meer hebt.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk