Jouw Habbonaam wijzigen

Hoe kan ik mijn Habbonaam wijzigen?

Om je naam te wijzigen hoef je alleen op je profiel te openen in de moderne client en tik/klik vervolgens op de bewerkknop naast je naam.

 

unnamed.png

 

Eisen, kosten en beperkingen

  • Je moet lid zijn van Habbo Club
  • Namen kunnen de volgende tekens bevatten:_-=?!@:,.
  • Je kan je naam eens in de 30 dagen wijzigen.
  • Het kost 75 credits en diamanten om je naam te wijzigen.
  • Je mag de namen van gebande accounts niet gebruiken.
  • Je kunt geen oude namen gebruiken die gereserveerd zijn (zie hieronder👇).

Reservering van vorige namen

Elke keer als je naam verandert, kun je maximaal drie van je oude namen reserveren voor het geval je één van deze namen terug wilt hebben.

Je kunt wanneer je maar wilt één van je drie oude namen kiezen om te wissen. Zodra één van deze gereserveerde namen is gewist, kan een andere Habbo deze gebruiken, dus wees extra voorzichtig!

 

unnamed__1_.png

 

Ik wil de naam gebruiken van een avatar die lange tijd inactief is geweest. Kan dat?
Helaas is het voorlopig niet mogelijk om inactieve of verbannen accountnamen beschikbaar te maken. Je zult een naam moeten kiezen die nog niet in het systeem bestaat.

 

Ik heb een fout gemaakt bij het wijzigen van mijn naam. Kunnen jullie dit oplossen?
Wij zijn niet bevoegd om Habbo-accountnamen te wijzigen. Je kunt dit zelf doen wanneer de naamswijziging weer beschikbaar is via de profielinstellingen.


Iemand gebruikt mijn oude naam. Wat kan ik doen?
Zodra een naam gewist wordt, kan een andere Habbo de naam gebruiken. Nadat je je oude naam hebt "gewist", kunnen wij niets meer doen om te voorkomen dat die naam door iemand anders in het Hotel gebruikt wordt. 

Hoeveel namen kan ik reserveren?
Je kunt je naam niet wijzigen als je al 3 namen hebt gereserveerd. Wij laten je hier een waarschuwing over zien. Je zult er één moeten verwijderen om je naam opnieuw te wijzigen. Wij verwijderen geen oude namen en kunnen geen oude namen beschikbaar maken. Alleen de eigenaar van de naam kan zijn/haar oude naam verwijderen. Het terug wijzigen naar je oude namen kost even veel credits/diamanten.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk