SnowStorm

Waarom hebben jullie besloten om SnowStorm terug te brengen?

De belangrijkste reden is dat wij iets voor de community wilden terugdoen, zeker na zo'n onrustige periode eind 2020 en begin 2021. SnowStorm is iets waar Habbo's al jaren om vroegen, zelfs ruim voor de release van de Classic-client en sommige van onze developers besloten uit te zoeken of het haalbaar was om het terug te brengen, of in ieder geval een versie ervan. Uiteindelijk is het hen goed gelukt!

 

Waarom hebben jullie het toen überhaupt verwijderd?

Wij hebben SnowStorm in 2014 verwijderd omdat het was gekoppeld aan de Game Center en deze werd toen stopgezet om het niet de resultaten had die wij graag wilden zien.

 

Waarom hebben jullie niet eerder besloten om het terug te brengen, zeker omdat de community er al jaren geleden om vroeg?

Nadat SnowStorm samen met de Game Center uit de Flash client werd verwijderd, waren er al gedachten om het een keer terug te brengen. Destijds hebben wij besloten om het uit het spel te laten, want hoewel een klein deel van de mensen het speelde, was SnowStorm geen kernfunctie waar een aanzienlijk deel van onze gebruikers mee speelde. Als de game zo populair is als de community aangeeft, hopen wij van SnowStorm een populaire en veelgebruikte feature te maken.

 

Zijn jullie van plan om andere oude spellen zoals Wobble Squabble en Battle Ball en andere dingen zoals de Lido terug te brengen?

Wij hebben geen plannen om dit te doen, maar dat wil niet zeggen dat we nooit andere games in welke versie dan ook terugbrengen. Het punt is dat Wobble Squabble en andere minigames die Habbo vroeger had (evenals Lido) deel uitmaakten van de Shockwave-versie van Habbo en destijds niet meer gemaakt zijn voor de Flash-client. Shockwave was een vroeg multimediaplatform dat begin jaren 2000 door game-ontwikkelaars werd gebruikt (https://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Shockwave).
Helaas betekent dit dat het niet alleen een kwestie is om ze terug te brengen, maar ook geheel opnieuw ontwikkeld moeten worden. SnowStorm maakte tot ongeveer 2014 deel uit van de Flash-client dus het was makkelijker om uit de codebase te graven en zo weer een nieuwere versie te maken. Voor games zoals Wobble Squabble is dat een lastigere taak.

 

Waarom krijgen niet HC-leden maar 3 gratis game tokens per dag?

Dit is niet veranderd sinds 2014. Niet HC-leden kregen toen ook maar 3 tokens per dag om te spelen. Dit is ook een veelgebruikte mechanisme in games. Spelers die gratis spelen krijgen een basisniveau aan gratis inhoud, terwijl premiumspelers meestal extra privileges krijgen.

 

Waarom krijg ik maar 30 gratis game tokens als HC-lid?

Wij zijn ervan overtuigd dat 30 games per dag veel games zijn, meer dan genoeg voor de gemiddelde Habbo. Ben je super competitief of speel je gewoon heel graag SnowStorm, dan heb je de mogelijkheid om extra tokens te kopen.

 

Waarom kost het geld om extra tokens te kopen?

Nogmaals, dit is een veel gebruikte mechanisme in games zoals Habbo. SnowStorm wordt beschouwd als een extra stukje plezier voor onze community en iedereen krijgt dagelijks gratis tokens om te spelen, HC-leden krijgen 10 keer meer tokens. Als je super competitief bent of speel je gewoon heel graag SnowStorm, dan heb je de mogelijkheid om 10 game tokens te kopen voor 5 credits en 5 diamanten.

 

Zullen jullie SnowStorm blijven updaten en nieuwe features aan toevoegen?

Wij zullen de eerste versie uitbrengen en het is de bedoeling dat wij hier een aantal dingen zullen toevoegen zoals bijvoorbeeld een "maandelijkse Top spelers" scorebord. Wij zijn van mening dat dit echt heel leuk zal zijn voor de community. Op dit moment kunnen wij nog niets bevestigen, maar er is veel potentieel om het uit te breiden!

 

Zal SnowStorm ook uitgebracht worden in de Moderne client? 

Het idee is om SnowStorm ook in de Moderne client te plaatsen. De Classic client is een tijdelijke oplossing waarmee onze users Habbo kunnen spelen, dus wij zullen SnowStorm daar eerst beschikbaar stellen zodat wij het kunnen testen en om feedback van de community te krijgen om te zien of ze het leuk vinden.

Ik heb mijn drie gratis game tokens gebruikt en daarna een HC lidmaatschap gekocht. Maar nu heb ik nog maar 27 tokens. Waar zijn de extra drie tokens die ik zou moeten krijgen? HC leden krijgen namelijk 30 gratis tokens per dag. 

Niet HC-leden krijgen drie gratis game tokens per dag. Als je die hebt gebruikt en vervolgens en HC lidmaatschap koopt, worden die tokens nog steeds beschouwd als drie van de 30 tokens die je als HC lid zou moeten krijgen. Dus dat betekent dat je die dag in totaal nog steeds 30 gratis spel tokens hebt gekregen, waarvan je er al drie hebt gebruikt. 

 

Wat zijn de prijzen voor de Top Habbo's op de lijst staan van de wekelijkse leaderbord? 

Na elke week worden de scores gereset en ontvangt de Top 3 beste Habbo's het volgende:

  • 1ste plaats: Gouden Draak Standbeeld
  • 2e plaats: Zilveren Draak Standbeeld
  • 3e plaats: Bronzen Draak Standbeeld 

Vervolgens worden drie willekeurige Habbo's die een positie hebben tussen 4-50 op de wekelijkse leaderbord beloond met een Stenen Draak Standbeeld. Alle prijzen worden naar je inventaris gestuurd. 

 

Waarom hebben jullie de prijzen veranderd en waarom zijn de nieuwe standbeelden niet ruilbaar?

Wij hebben besloten om de prijzen te veranderen naar niet-ruilbare items om zo het valsspelen te verminderen. Tegelijkertijd vinden wij het ook een leuke stimulans voor de reguliere spelers.

 

Wat zijn de prijzen voor de beste groepen op de wekelijkse leaderbord?

Na elke week worden de scores gereset en ontvangt de Top 3 beste groepen het volgende:

  • 1ste plaats: 50 Duckets
  • 2e plaats: 25 Duckets
  • 3e plaats: 15 Duckets

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk