Collector Levels en XP

Hoe meer Habbo Collectibles je bezit, hoe meer Collector XP je krijgt en hoe hoger je Collector Level zal zijn.

 

In de toekomst krijgen spelers met hogere Collector Levels toegang tot verschillende soorten exclusieve inhoud en in sommige gevallen, functies 👀

In het verleden hebben we seizoenscadeaus uitgedeeld op basis van het aantal Genesis Habbo Avatars en Gecrafte Avatars dat je bezit. In de toekomst zullen we Collector Levels gebruiken om te beslissen wie deze ontvangt en hoeveel. Dit is een inclusievere methode om onze community te belonen, omdat je seizoenscadeaus zowel kunt ontgrendelen door volledige sets te voltooien, als door alleen Premium Collectibles te bezitten!

Collectors Guild view 3.png


In de afbeelding hieronder zie je de verschillende Collector Levels die er bestaan en hoeveel Collector XP nodig is voor elk level. Bovendien laat het zien hoeveel XP elke Premium Collectible je geeft en wordt aangegeven waar reguliere Collectible XP wordt weergegeven in de metadata op Immutable.
Collector Levels and Premium Collectibles.png

Het is belangrijk op te merken dat volledige sets een enorme hoeveelheid bonus XP opleveren. In de meeste gevallen wordt een volledige bonus set berekend als volgt: aantal items in de set * totale XP aan items in de set. Er zijn echter verschillende sets waarbij we deze score hebben verhoogd om sommige sets meer waarde te geven. Kijk op deze pagina voor meer informatie over sets.

 

Let op: jouw Collector XP en niveau worden berekend op basis van de collectibles die je in je wallet hebt, of ze nu in je MetaMask wallet zitten of in je Collector wallet. Als je de collectibles uit een set over beide wallets verdeelt, ontvang je geen bonus XP punten voor de set. De collectibles van de set moeten in één wallet zitten om als een complete set te worden beschouwd.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk