Het Collectiescherm

Het Collectiescherm is te vinden in de Collectors Guild in de Moderne client en op de Habbo Collectibles Website. Je krijgt toegang door op de "Collectors Guild" optie te klikken in je profielmenu terwijl je de Modern client gebruikt.

 

In het Collectiescherm worden alle Habbo Collectibles weergegeven die we hebben uitgebracht, gerangschikt in sets. Je kunt zien welke collectibles je bezit, welke collectibles je mist in sets die nog niet compleet zijn en hoeveel sets je in totaal hebt voltooid.


Collectors Guild view 1.png

Verzamel items om Collector XP te verdienen

Hoe meer collectibles je bezit, hoe meer Collector XP je krijgt. Hoe meer XP je hebt, hoe hoger je Collector Level. 

 

In de toekomst krijgen spelers met hogere Collector Levels toegang tot verschillende soorten exclusieve inhoud en in sommige gevallen, functies 👀

 

In het verleden hebben we seizoenscadeaus uitgedeeld op basis van het aantal Genesis Habbo Avatars en Gecrafte Avatars dat je bezit. In de toekomst zullen we Collector Levels gebruiken om te beslissen wie deze ontvangt en hoeveel. Dit is een inclusievere methode om onze community te belonen, omdat je seizoenscadeaus zowel kunt ontgrendelen door volledige sets te voltooien, als door alleen Premium Collectibles te bezitten!

Voltooi sets om bonus Collector XP en items te verdienen

Naast de bonus Collector XP kun je ook exclusieve bonusitems verdienen door sets vóór een bepaald tijdstip te voltooien. Elke set heeft een timer. Als je alle items uit de set bezit wanneer de timer afloopt, krijg je een exclusief bonusitem voor die set! 

 

Houd er rekening mee dat dit item een op zichzelf staande Collectibe is en niet opnieuw zal worden uitgegeven. Als je alle items uit de set in je bezit hebt wanneer de timer afloopt, wordt het bonusitem beschikbaar gesteld om te claimen. Als je claimt via het Collectiescherm op onze website, wordt het bonusitem in je MetaMask Wallet geplaatst. Als je het in de game claimt, wordt het in je Collector Wallet geplaatst.

 

Je hebt de set alleen compleet als de volledige set in één Wallet zit. Het telt dus niet mee als de items zijn verdeeld tussen je MetaMask Wallet en je Collector Wallet.

 

We zullen later in 2024 de mogelijkheid toevoegen om Collectibles van je Collector Wallet naar je MetaMask Wallet over te dragen.❗ BELANGRIJK: bij de lancering zal aan slechts een klein percentage van de bestaande sets een bonusitem worden toegevoegd. Langzaamaan zullen we geleidelijk meer toevoegen.Set timer.png

FAQ: 

Hoe vaak kan een wallet de Bonus Doos krijgen voor het voltooien van een complete set?

Slechts één keer. Wanneer voegen jullie nieuwe bonusitems toe aan de andere sets?

Dit zal geleidelijk gebeuren in de aankomende maanden en jaren.

 

Moet ik de collectibles in een set bewaren om de Collector XP te behouden?

Ja. Als je collectibles verkoopt of overdraagt, krijg je er geen XP voor.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk