Collectible Sets

Sets zijn groepen collectibles die we hebben uitgebracht. Ze zijn gegroepeerd aan de hand van een tijdsperiode waarin ze zijn uitgebracht en/of aan de hand van een thema.  Zo hebben we bijvoorbeeld sets voor Kerst 2022, een “Wall Street” set, etc.

 

Je kunt een lijst met alle sets vinden in je Collectors Guild.


Collectors Guild view 1.png

Als je sets compleet hebt, krijg je extra Collector XP, waardoor je Collector Level stijgt. Voorbeeld: Als de set 14 items bevat en deze samen een totaal van 666 XP opleveren, is het uiteindelijke aantal XP dat je uit de set krijgt 9.324. Dit komt omdat 14 x 666 = 9.324.

 

Als je collectibles uit een set verkoopt of overdraagt, krijg je hier geen Collector XP meer voor.

In de toekomst krijgen spelers met hogere Collector Levels toegang tot verschillende soorten exclusieve inhoud en in sommige gevallen, functies 👀

 

In het verleden hebben we seizoenscadeaus uitgedeeld op basis van het aantal Genesis Habbo Avatars en Gecrafte Avatars dat je bezit. In de toekomst zullen we Collector Levels gebruiken om te beslissen wie deze ontvangt en hoeveel. Dit is een inclusievere methode om onze community te belonen, omdat je seizoenscadeaus zowel kunt ontgrendelen door volledige sets te voltooien, als door alleen Premium Collectibles te bezitten!

 

Je kunt ook exclusieve bonusitems verdienen als je sets compleet hebt.  Lees hier meer.


BELANGRIJK: bij de lancering zal aan slechts een klein percentage van de bestaande sets een bonusitem worden toegevoegd. Langzaamaan zullen we geleidelijk meer toevoegen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk