Ik werk voor justitie/politie: Hoe kan ik in contact komen met Habbo?

Habbo Hotel werkt zeer nauw samen met politie en justitie. Indien u bij justitie werkt of u een agent bent en u hulp nodig heeft bij het onderzoeken van een misdaad of in het algemeen onze hulp nodig heeft, kunt u ons een mail sturen via onze Help Tool. Wanneer u hier klikt komt u meteen op de pagina terecht waarin u uw gegevens in kunt vullen maar u kunt ook een mail sturen naar authorities.nl@sulake.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

Wanneer er informatie wordt opgevraagd door politie of justitie krijgt dit ten alle tijde voorrang bij de Habbo sites van Sulake. Per email kunnen wij u het snelst en efficiëntst te woord staan. Geef in uw verzoek om informatie het volgende aan:

  • Naam van de authoriteit
  • Naam van de verantwoordelijke (indien van toepassing)
  • Het onderwerp van uw verzoek
  • Uw contact details, inclusief uw directe telefoonnummer en e-mailadres
  • Indien nodig een Vordering.

Wij maken gebruikersgegevens en -bestanden uitsluitend openbaar in overeenstemming met onze algemene voorwaarden, ons privacybeleid en de toepasselijke wetgeving.

 

Contact informatie

Om ervoor te zorgen dat verzoeken zo snel mogelijk worden afgehandeld, kunnen wetshandhavers alle verzoeken om gegevens per e-mail, fax of post indienen.
Acceptatie van een juridische proces op een van deze manieren is voor het gemak en doet geen afstand van bezwaren, inclusief onbevoegdheid of goede service. 

 

Ter attentie van: Habbo Hotel, Security Team

Email: authorities.nl@sulake.com


Postadres:

Sulake Oy

Dagmarinkatu 6

00100 Helsinki

FINLAND

Fax:

+358 10 656 7010

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk