Handelen van speler tot speler in Habbo

 

Welke vereisten zijn er om te handelen met behulp van het avatar-contextmenu?

  • Je hebt een ruilpas nodig.
  • Je kunt niet worden vergrendeld.


Hoe open ik een directe transactie met een andere Habbo?

Als je aan de bovenstaande vereisten voldoet, klik je op de Habbo waarmee je een ruil wilt starten om het avatar-contextmenu te openen. Daar zie je de optie 'Ruilen' (ALS je aan de bovenstaande vereisten voldoet).

Als je op 'Ruilen' klikt, wordt er een melding verzonden naar de avatar waarmee je wilt ruilen. Het opent ook het handelsvenster op je scherm. De andere Habbo moet het ruilverzoek accepteren, waarna jullie allebei kunnen ruilen.

 

Hoe kan ik mijn "normale" Collectibles verhandelen met andere Habbo's?

Als je Collectibles in je Collector Wallet hebt, kun je deze net zoals je altijd gewend bent, aanbieden om te ruilen met andere Habbo's door een ruilverzoek in te dienen.

Voor elke transactie die ten minste één Collectible bevat, moeten de twee deelnemers van de transactie een vergoeding van 10 Zilver betalen.

Wie welk deel van de vergoeding betaalt, is onderdeel van het onderhandelen. Sommige spelers willen het bijvoorbeeld gelijkmatig verdelen (ieder 5 Zilver), en sommige spelers willen misschien een groter deel van de transactiekosten op zich nemen, of zelfs alle kosten op zich nemen. Het hangt af van welke items ze willen verhandelen.

Belangrijk: het aantal Collectibles in de transactie heeft geen invloed op de vergoeding. Het blijft altijd 10 Zilver. 10 Zilver is ongeveer gelijk aan $0,12 (USD).

 

Waarom moet ik Zilver betalen om Collectibles te verhandelen?

Voor meer informatie over Zilver en waarom wij het hebben geïntroduceerd, kun je hier vinden.


Waarom kan ik alleen Meubi Collectibles verhandelen en geen kleding?

Op dit moment van schrijven (maart 2024) kunnen binnen Habbo alleen meubi Collectibles worden verhandeld. Wij zijn van plan om met deze feature bijna alle soorten Collectibles verhandelbaar te maken.


Wanneer kan ik Collectibles die in mijn MetaMask wallet zitten, verhandelen?

Wij zijn van plan om in de toekomst een overdrachtsfunctie te implementeren waarmee je jouw Collectibles van je MetaMask-wallet naar je Collector wallet kunt verplaatsen. Hierdoor kun je Collectibles die je in de Collectibles Shop hebt gekocht, verkopen aan spelers die hun items liever met credits kopen en die Immutable X liever niet willen gebruiken.

 


Waarom opent een verzoek om te ruilen via het avatar-contextmenu niet automatisch een ruilvenster voor de Habbo waarmee ik wil ruilen?

We hebben besloten om meldingen in te voeren voor wanneer een andere Habbo met je wil ruilen om het openen van ongewenste ruilvensters en de bijbehorende verstoring van het spel te stoppen.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk