Collector Wallets, Zilver en in-game ruilkosten

 

We zijn een samenwerking aangegaan met Stardust om naast je MetaMask wallet een nieuwe wallet te introduceren - de Collector Wallet

 

Je krijgt automatisch een Collector Wallet wanneer je specifieke dingen doet in Habbo. Bijvoorbeeld wanneer je jouw eerste Collectible item ontvangt. 

 

Zelfs als je een MetaMask Wallet bezit, heb je een Collector Wallet nodig als je bepaalde dingen met Habbo Collectibles in het spel wilt doen. Zo wordt de Collector Wallet bijvoorbeeld gebruikt bij het ruilen, craften, het openen van cadeaudozen en het verkopen van je Collectibles in Habbo. Let op: de meeste van deze functies zijn nog niet beschikbaar, maar zullen in de loop van 2024 uitkomen. 

 

Uiteindelijk is het de bedoeling dat Zilver en Collectibles die zijn opgeslagen in je Collector Wallet beschikbaar zullen zijn in al onze negen hotels, net als de Collectibles die zijn opgeslagen in je MetaMask Wallet.

 

Je Collector Wallet kan niet gebruikt worden om je Collectibles te ruilen op de Immutable Marktplaats. Je moet je Collectibles eerst in je MetaMask-Wallet plaatsen om ze te kunnen verkopen.

 

Zilver

Zilver is een nieuwe valuta die we introduceren in het Habbo Collectibles-ecosysteem. Je kunt het kopen bij al onze negen webshops en het is ook te gebruiken in al onze negen hotels.

Waar je Zilver voor kan gebruiken: 

Ten eerste zal je voornamelijk Zilver gebruiken voor het kopen van Curator Stempels die gebruikt worden in de Collector Kasten. Daarnaast kan het gebruikt worden om kosten te betalen wanneer je Collectibles in-game ruilt.  (Opmerking: Curator Stempels kunnen ook gekocht worden met Smaragden via de Collectibles Shop.) 

 

In de toekomst zullen we echter nieuwe items uitbrengen die alleen met Zilver gekocht kunnen worden. 

Een mondiale valuta

Net als Smaragden is Zilver een mondiale valuta die te koop is in alle negen Habbo Webshops.  Dit is ook de reden waarom Zilver in elk hotel evenveel kost. Als we bijvoorbeeld op habbo.com een bundel met Zilver zouden verkopen tegen een prijs van 5 Amerikaanse dollars, zou dat op basis van de huidige wisselkoersen meer dan 20 Braziliaanse real kosten op habbo.com.br en meer dan 130 Turkse lira op habbo.com.tr.

Ruilkosten in het spel

We bieden gratis Stardust Wallets aan, aan onze communityleden om de onboarding van spelers te stroomlijnen. Deze wallets zijn voor ons echter niet gratis. Om een aantal van de operationele kosten te compenseren moeten we minimale ruilkosten invoeren voor in-game transacties tussen spelers, betaald in Zilver. Deze aanpak helpt ons een deel van onze initiële kosten terug te verdienen en tegelijkertijd een efficiënte game-ervaring te behouden.

 

Items overzetten van je Collector Wallet naar je MetaMask Wallet. 

Misschien wil je alle items die je in de game hebt verdiend, over zetten van je Collector Wallet naar je MetaMask-wallet. Hierdoor kun je de items op de Immutable Marketplace voor ETH verkopen. Je kunt dit doen met behulp van de in-game overdrachtsfunctie:

 

In-game transfer tab feature.png

Andersom kun je ook items uit je MetaMask-wallet verkopen aan je Collector-wallet. Hierdoor kun je ze makkelijker verkopen aan spelers die geen MetaMask-wallet hebben. Om items naar je Collector Wallet over te zetten, open je de wallet-instellingen van je Habbo-account en kopieer je het Collector Wallet-adres met behulp van de onderstaande knop:

Collector Wallet _ Wallet Settings.png

Vervolgens kun je de overdrachtsfunctie op de Collectibles-website gebruiken om items van jouw MetaMask-wallet naar jouw Collector Wallet over te zetten:


Website transfer feature.png

Let op: Aan het overdragen van items tussen de verschillende wallets zijn Zilver Ruilkosten verbonden.
Er is ook een mogelijkheid om Smaragden hiervoor te gebruiken.FAQs:

 

Waarom introduceren jullie Zilver als nieuwe valuta?

 

Zilver is niet alleen nodig om de kosten te dekken die de nieuwe Collector Wallet met zich meebrengen, maar is ook een waardevolle manier om nieuwe spelers kennis te laten maken met het Habbo Collectibles-ecosysteem. 

 

Spelers die helemaal nieuw zijn in het ecosysteem krijgen automatisch een Collector Wallet als ze Zilver kopen in de Habbo webshop. Dit biedt hen een Wallet met blockchain-functionaliteit waarin alle Collectibles bewaard kunnen worden die gekocht zijn of via gameplay zijn verkregen. 

 

Voor nieuwe spelers is het verkrijgen van een Collector Wallet de eerste stap op weg naar het verkrijgen van zeldzame en waardevollere Collectibles en uiteindelijk het verkrijgen van een MetaMask Wallet en het opbouwen van voldoende waarde om Premium Collectibles te kopen om Smaragden te verzamelen. Gaan jullie door met het uitbrengen van nieuwe items die alleen met Smaragden kunnen worden gekocht?

 

Ja. Smaragden (voorheen bekend als NFTC) zullen de premium valuta van het Habbo Collectible ecosysteem blijven.Hoeveel kost zilver in mijn lokale (echte) valuta?

 

Dit moet nog worden bevestigd, maar het is belangrijk om te begrijpen dat het een mondiale munt zal zijn en hetzelfde zal kosten in elke valuta.  

 

Als we bijvoorbeeld op habbo.com een bundel met Zilver zouden verkopen tegen een prijs van 5 Amerikaanse dollars, zou dat op basis van de huidige wisselkoersen meer dan 20 Braziliaanse real kosten. 

 

Kan ik collectibles die in mijn Collector Wallet zitten verkopen voor ETH?

 

Ja, maar eerst moet je ze verplaatsen naar je MetaMask wallet en deze daarna verbinden met Immutable. Hierna kun je ze verkopen. Moet ik al mijn collectibles in mijn Collector Wallet plaatsen om hiervoor Collector XP te ontvangen? 

 

Nee. Je Collector XP en level worden berekend op basis van de collectibles die je in je wallet hebt, of ze nu in je Metamask wallet zitten of in je Collector wallet. 

 

Als je de collectibles uit een set over beide wallets verdeelt, ontvang je geen bonus XP punten voor de set. De collectibles van de set moeten in één wallet zitten om als een complete set te worden beschouwd. 

 

Het is raadzaam om je favoriete collectibles in je MetaMask wallet te bewaren, inclusief de sets die je hebt. Dit is vooral belangrijk als je Premium Collectibles zoals avatars of kamers bezit. Dit zorgt ervoor dat je wallet je zoveel mogelijk XP geeft. Kan ik Zilver kopen met credits of diamanten? 

 

Het is niet mogelijk om Zilver rechtstreeks bij ons te kopen met credits of diamanten. Je zult echt geld moeten gebruiken op onze website. Maar het kan zijn dat sommige spelers ervoor kiezen om het Zilver dat ze hebben gekocht door te verkopen voor credits op de onlangs vernieuwde Marktplaats waar wij momenteel nog aan werken. De vernieuwde Marktplaats zal in 2024 verschijnen.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk