Collector Kasten

Een Collector Kast is een functie die je kunt gebruiken om je bestaande Habbo meubi om te zetten in een specifieke Habbo Collectible, genaamd Relic.  

 

Net als andere Collectibles kunnen Relics gekocht en verkocht worden voor Ether (ETH) op Immutable, en in de meeste gevallen kunnen ze worden gebruikt in al onze hotels, dus niet alleen in het hotel waar ze vandaan komen.

 

Collectors Guild view 2.png

 

Wat heb je nodig om je Collector Kast te gebruiken

Om je Collector Kast te gebruiken heb je het volgende nodig:

 

 

  1. Een MetaMask Wallet die is verbonden met Immutable.
  2. Minimaal één Curator Stempel. Zeldzame en duurdere meubi hebben meerdere stempels nodig. Je kunt een Curator Stempel aanschaffen met Zilver via het Collector Kast venster (zie onderstaande afbeelding), of je kunt ze kopen met Smaragden in de Collectibles Shop.
  3. Een meubi op de whitelist/die is toegevoegd aan de Collector Kast (zie hieronder meer informatie over welke meubi kunnen worden omgezet naar Relics met behulp van de Collector Kasten).

Curator Stempels

Curator Stempels zijn vereist om je meubi om te zetten in Relics. . 

 

Je kunt een Curator Stempel aanschaffen met Zilver via het Collector Kast venster of je kunt ze voor 50 smaragden kopen in de Collectibles Shop.Wanneer we Collector Kasten publiekelijk vrijgeven, kun je Stempels die je bezit ook omzetten in Collectibles die op de Immutable Marktplaats verkocht kunnen worden. 

Welke meubi kunnen worden omgezet naar Relics?

Na de lancering zullen we elke maand meer meubi toevoegen aan de Collector Kasten. Hierdoor komen steeds meer meubi op de whitelist.  

 

De meubi in de Collector Kasten wordt afgewisseld. Meubi dat vervangen wordt komt waarschijnlijk wel weer op een ander moment terug in de Collector Kast. 

 

Het geleidelijk toevoegen van meubi aan de Collector Kasten doen we om twee belangrijke redenen:

 

  1. Hierdoor kunnen we de functie leuk en interessant houden. We kunnen bijvoorbeeld thema-‘seizoenen’ organiseren die naast bestaande Habbo-campagnes en evenementen lopen.
  2. Op deze manier kunnen we ook eventuele negatieve gevolgen voor de handelseconomieën van de negen hotels verzachten. Langzaam aan, in plaats van allemaal tegelijk. 

Hoe gebruik je een Collector Kast

Wanneer je jouw Collector Kast vanuit het Collectors Guild opent, zul je meubi zien die op dit moment omgezet kunnen worden naar Relics.  Als je een van de getoonde meubi bezit, zal daar onder een number zichtbaar zijn. Dit geeft aan hoeveel je er in je inventaris hebt. Hotel vergrendelde Relics

In de meest extreme gevallen waarin het aanbod en de gemiddelde marktprijzen per hotel verschillen, hebben we een 'hotel vergrendelingsfunctie' in gebruik. Als deze functie is ingeschakeld, wordt voorkomen dat bepaalde specifieke Relic types in een ander hotel worden gebruikt, behalve in Habbo X en het hotel waar het vandaan komt. Deze vergrendelingsfunctie wordt alleen in extreme omstandigheden gebruikt en van geval tot geval bekeken.

 

Een goed voorbeeld van een type meubi dat altijd "op slot" staat, is een LTD.

 

Wat gebeurt er met je meubi als deze is omgezet naar een Relic

Zodra je de meubi hebt omgezet in een Relic, kun je deze vrij gebruiken in Habbo zolang deze in je MetaMask Wallet of je Collector Wallet blijft en je hem verbonden houdt met Habbo.

 

In de meeste gevallen kun je de Relics die je verzamelt gebruiken in al onze hotels. Je kunt alle Relics die je bezit ook verkopen voor ETH – een veelgebruikte cryptocurrency – op de Immutable’s marktplaats.

 

Zodra je meubi is omgezet in een Relic wordt deze feitelijk verwijderd uit je account en onze databases, en permanent verplaatst naar de Immutable blockchain, net als al onze andere meubi Collectibles

 

❗️BELANGRIJK: Je kunt dit proces NIET ongedaan maken. Eens een Relic, altijd een Relic. 

FAQs:

 

Het overzetten van Collectibles naar je MetaMask-wallet

Als je je items omzet in Relics en ze in je Collector Wallet plaatst, kun je ze niet verkopen op de Marktplaats van Immutable. Om ze daar te verkopen, moeten ze in je MetaMask-wallet staan. Om ervoor te zorgen dat je je Relics altijd op de Immutable Marktplaats kunt verkopen, hebben wij een overdrachtsfunctie toegevoegd:

 

Collector_Cabinet_Transfer_Feature_(2).png

Voorlopig is deze functie gratis te gebruiken, maar in de toekomst zullen wij er waarschijnlijk een kleine vergoeding aan toevoegen.

 

Waarom heten deze Collectibles ¨Relics¨?

 

We vonden het belangrijk om ze te onderscheiden van andere Collectibles in ons ecosysteem. Daarnaast zijn we in de toekomst van plan om ze op een iets andere manier te presenteren in de inventarissen zodat ze meer opvallen.

 

Er zijn ook andere functies gerelateerd aan de Habbo Collectibles, waarvan we er enkele hebben besproken in onze langetermijnvisie, die gelinkt zullen worden aan de Relics. We zijn bijvoorbeeld van plan achievements vrij te geven op basis van het aantal Relics die je hebt gemaakt.Waarin verschillen Relics nog meer van andere Collectibles?

 

Voorlopig is het enige verschil, afgezien van de naam, de eigenschappen die ze hebben op Immutable. De kenmerken zijn net iets anders zodat ons systeem ze in de toekomst kan herkennen en bijvoorbeeld op een andere manier in je inventaris kan presenteren.Hoe kom ik aan Curator Stempels?

 

Je kunt ze kopen met Zilver in het Collector Kasten venster en met Smaragden in de Collectibles Shop. Stempels kosten 50 NFTC, maar het is nog niet bekend hoeveel ze in Zilver zullen kosten.

 

Stempels zullen ook verkrijgbaar zijn via de Immutable Marktplaats als spelers besluiten de Curator Stempels die ze kopen te verkopen.Hoeveel Curator Stempels kost het om mijn meubi om te zetten in een Relic?

 

Dat hangt van het item af. Er zijn meerdere Curator Stempels nodig om zeldzamere items met een hogere waarde om te zetten in Relics, maar voor meer voorkomende items is er maar één nodig.Zal deze functie beschikbaar zijn in de Classic Client?

 

We willen op den duur Collector Kasten beschikbaar maken in de Classic client. Dit is echter een plan voor de toekomst. Is het mogelijk om Relics terug te zetten naar normale meubi?

 

Nee, dit is niet mogelijk.  

 

Het is heel belangrijk om duidelijk te hebben dat het omzetten van meubi naar Relics permanent is. Zodra je meubi is omgezet in een Relic kun je deze niet langer verkopen voor credits. Je kunt hem alleen verkopen voor ETH of andere ondersteunde tokens op de Immutable’s marktplaats.Kan ik in de toekomst andere soorten Habbo-items omzetten in Relics?

 

Ja, we zijn van plan om in de toekomst in ieder geval kleding en LTD's beschikbaar te stellen in Collector Kasten, maar wel alleen kleding dat nog niet gebruikt is. Wat gebeurt er met mijn kledingitem nadat ik deze heb omgezet in een Relic?

 

Het kledingitem wordt een kleding Collectible, gehost op Immutable. Je kunt je Collectible kledingitems vinden in de Looks Editor. Het originele kledingitem wordt definitief uit je inventaris verwijderd.

 

Welke meubi worden toegevoegd aan de Collector Kasten?

Alle meubi die wij hebben uitgebracht, kunnen worden toegevoegd aan de Collector Kasten1 Elke meubi die wij willen toevoegen, wordt uitgebreid geanalyseerd.  Voordat wij een beslissing maken om een item toe te voegen, zullen wij eerst zowel naar de gemiddelde Marktplaats-prijs als naar het aanbod kijken. 

Er zijn vrijwel zeker meubi die wij niet zullen toevoegen aan de Collector Kasten en er kunnen enkele zijn die wij toevoegen aan de Collector Kasten met een hotelslot, wat betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in het Hotel waar ze vandaan komen.Welke Relics zullen zo'n hotelslot krijgen?

Elke meubi die wij aan de Collector Kasten toevoegen, wordt uitgebreid geanalyseerd, waarbij wordt gekeken naar de gemiddelde marktplaatskosten en het aanbod voor elk van de negen Hotels.  Hotelsloten worden alleen in de meest extreme gevallen gebruikt.Kun je de volledige lijst met toekomstige sets delen?

De lijst met sets is extreem groot. Wij vinden het daarom niet nodig om deze nu met de community te delen, maar dat kan in de toekomst veranderen.Waarom heb je de Community Council betrokken bij het beslissen welke Relics in welke sets zouden moeten komen?

De Community Council zit vol met spelers die een diepgaande kennis van de Meubi- en Habbo-geschiedenis hebben die wij momenteel niet in het team hebben. Daarnaast zijn ze allemaal comminicatief vaardig en kunnen ze goed met de staff samenwerken. Dit vinden wij net zo belangrijk als het hebben van diepgaande kennis.  Zonder hen hadden wij niets kunnen doen wat in dit nieuwsbericht wordt genoemd. 

 

Het betrekken van de bredere community bij dit proces is in theorie een geweldig idee, maar in de praktijk zou het uiterst rommelig en moeilijk te beheren zijn geweest. Wij zijn van mening dat de Community Council de gehele community in dit geval goed heeft vertegenwoordigd.Hoe bepaal je hoeveel Curator Stempels elk Relic nodig heeft?

Wij hebben eenvoudige, schaalbare berekeningen waarmee wij snel een eerlijk de kosten van Curator Stempels aan elk Relic kunnen toewijzen. Om marktmanipulatie te voorkomen en om onszelf de ruimte te geven om pragmatisch te zijn in bepaalde bijzondere gevallen, zullen wij deze berekening nu niet openbaar maken. Hoeveel Relics worden er tegelijk uitgebracht?

Er is geen vast aantal Relics die wij in een release zullen uitbrengen. Gezien het aantal items dat wij in de loop van Habbo hebben uitgebracht, is het waarschijnlijk dat sommige releases aanzienlijk groter zullen zijn dan de vorige keren.Hoe vaak brengen jullie een nieuwe selectie van Relics uit? 

Wij streven ernaar om elke maand een nieuwe selectie Relics uit te brengen, maar dit is niet iets wat wij kunnen garanderen. Zal ik genoeg tijd hebben om ze allemaal te minten? 

Je kunt zien hoe lang je hebt om een specifieke Relic te minten door de Collector Kast in de Collectors Guild te openen (doe dit door het menu te openen en te klikken op de optie Collector Kast)

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk