Meubi-meubi ruilen met behulp van het avatar-contextmenu

 

Wat is het 'avatar-contextmenu'?

Dit is het vervolgkeuzemenu dat verschijnt als je op een andere Habbo klikt.


Welke vereisten zijn er om te handelen met behulp van het avatar-contextmenu?

  • Je moet level 15 of hoger zijn.
  • Je hebt een ruilpas nodig.
  • Je kunt niet worden vergrendeld.


Hoe open ik een directe transactie met een andere Habbo?

Als je aan de bovenstaande vereisten voldoet, klik je op de Habbo waarmee je een ruil wilt starten om het avatar-contextmenu te openen. Daar zie je de optie 'Ruilen' (ALS je aan de bovenstaande vereisten voldoet).

Als je op 'Ruilen' klikt, wordt er een melding verzonden naar de avatar waarmee je wilt ruilen. Het opent ook het handelsvenster op je scherm. De andere Habbo moet het ruilverzoek accepteren, waarna jullie allebei kunnen ruilen.


Waarom heb ik maar 6 slots bij het gebruik van de contextmenu-handelsmethode, maar Habbo's die ruiltafels gebruiken hebben er 12?

Ruiltafels zijn ontworpen als een meer premium ruilmethode. Ze moeten in kamers worden geplaatst om te worden gebruikt en ze kosten 10 credits. In ruil hiervoor krijg je extra functionaliteit - bekijk de veelgestelde vragen over ruiltafels om er meer over te weten te komen.


Waarom wordt het aantal slots dat ik heb bepaald door mijn Handelsreiziger-achievement?

We hebben het aantal slots dat je beschikbaar hebt bij het gebruik van deze methode van het ruilen van meubi gekoppeld aan je Handelsreiziger-achievement om een ​​gevoel van prestatie te geven aan die Habbo's die veel ruilen. Dit is gebruikelijk in gaming en we denken dat het een positieve zaak is voor Habbo.

Controleer de bijbehorende limieten hieronder:

  • Geen niveaus bereikt: 2 slots
  • Niveau 1: 4 slots
  • Niveau 2: 6 slots

Gebruik een ruiltafel om toegang te krijgen tot maximaal 12 slots.


Waarom opent een verzoek om te ruilen via het avatar-contextmenu niet automatisch een ruilvenster voor de Habbo waarmee ik wil ruilen?

We hebben besloten om meldingen in te voeren voor wanneer een andere Habbo met je wil ruilen om het openen van ongewenste ruilvensters en de bijbehorende verstoring van het spel te stoppen.


Waarom moet je level 15 of hoger zijn om transacties te starten?

We wilden een gevoel van belang en waarde geven aan ruilen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat zelfs Habbo's met een niveau lager dan 15 nog steeds kunnen ruilen, ze hebben alleen iemand anders nodig om de handel met hen te starten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld nog in credits uitbetaald worden voor activiteiten in roleplaying- en fansite-kamers.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk