Ruilen van speler tot speler in Habbo


Habbo heeft een beveiligd ruilsysteem; je kunt items ruilen zonder bang te hoeven zijn dat ze gestolen worden. Denk eraan - je hebt een ruilpas nodig om met andere Habbo's te kunnen ruilen! Hieronder vind je enkele antwoorden op veelgestelde ruilvragen.

 

Hoe weet ik of een andere speler wel of niet kan ruilen?

Je kunt niet zien of een andere Habbo kan ruilen of niet, maar je kunt wel zien of jij het kan door bij je achievements te kijken of je de ruilpas badge hebt.

 

Hoe ruil ik items?

Klik met de rechtermuisknop op de speler met wie je wilt ruilen en selecteer "Ruilen" in het contextmenu van je avatar.

 

Avatar context menu.png

 

 

Welke vereisten zijn er om te handelen met behulp van het avatar-contextmenu?

  • Je hebt een ruilpas nodig.
  • Je kunt niet worden vergrendeld.


Hoe open ik een directe transactie met een andere Habbo?

Als je aan de bovenstaande vereisten voldoet, klik je op de Habbo waarmee je een ruil wilt starten om het avatar-contextmenu te openen. Daar zie je de optie 'Ruilen' (ALS je aan de bovenstaande vereisten voldoet).

Als je op 'Ruilen' klikt, wordt er een melding verzonden naar de avatar waarmee je wilt ruilen. Het opent ook het handelsvenster op je scherm. De andere Habbo moet het ruilverzoek accepteren, waarna jullie allebei kunnen ruilen.

 

Wat is credit meubi?

Credit meubi zijn items die kunnen worden omgezet in credits door erop te dubbelklikken. Deze items worden voornamelijk gebruikt in speler-tot-speler-ruilhandel. Als je credit meubi ontvangt in een ruil (bijv. Goudstaven, Diamanten Eenden, 2016 Bubble Juice etc.), ontvang je de waarde van de credits in je portemonnee of kluis in plaats van dat deze items in je inventaris terechtkomen. Dus, bijvoorbeeld, in plaats van dat je een goudstaaf ontvangt, ontvang je 50 credits.

 

Moet ik ruilen?

Nee, je hoeft niet te ruilen als je dat niet wilt.

 

Kan ik gratis meubi krijgen of mijn meubi laten verdubbelen of verdrievoudigen door te ruilen?

Habbo's beweren vaak dat ze je meubli kunnen verdubbelen als je met hen ruilt, of dat je gratis meubli kunt krijgen door dit te doen. Dat is niet waar; ze proberen je meubi te stelen. Als iemand dit probeert, stuur dan een hulp-oproep en verlaat de kamer.

 

Kan ik nog steeds cadeaus van andere Habbo's ontvangen als ik geen ruilpas heb?

Ja, dat kan.

 

Wat zijn de items waard?

Er is geen richtlijn voor wat meubi-items waard zijn, ze zijn zoveel waard als je bereid bent te accepteren of ervoor te betalen.

 

 

Hoe kan ik mijn "normale" Collectibles ruilen met andere Habbo's?

Als je Collectibles in je Collector Wallet hebt, kun je deze net zoals je altijd gewend bent, aanbieden om te ruilen met andere Habbo's door een ruilverzoek in te dienen.

Voor elke transactie die ten minste één Collectible bevat, moeten de twee deelnemers van de transactie een vergoeding van 10 Zilver betalen.

Wie welk deel van de vergoeding betaalt, is onderdeel van het onderhandelen. Sommige spelers willen het bijvoorbeeld gelijkmatig verdelen (ieder 5 Zilver), en sommige spelers willen misschien een groter deel van de transactiekosten op zich nemen, of zelfs alle kosten op zich nemen. Het hangt af van welke items ze willen ruilen.

Belangrijk: het aantal Collectibles in de transactie heeft geen invloed op de vergoeding. Het blijft altijd 10 Zilver. 10 Zilver is ongeveer gelijk aan $0,12 (USD).

 

Waarom moet ik Zilver betalen om Collectibles te ruilen?

Voor meer informatie over Zilver en waarom wij het hebben geïntroduceerd, kun je hier vinden.


Waarom kan ik alleen Meubi Collectibles ruilen en geen kleding?

Op dit moment van schrijven (maart 2024) kunnen binnen Habbo alleen meubi Collectibles worden geruild. Wij zijn van plan om met deze feature bijna alle soorten Collectibles ruilbaar te maken.


Wanneer kan ik Collectibles die in mijn MetaMask wallet zitten, ruilen?

Wij zijn van plan om in de toekomst een overdrachtsfunctie te implementeren waarmee je jouw Collectibles van je MetaMask-wallet naar je Collector wallet kunt verplaatsen. Hierdoor kun je Collectibles die je in de Collectibles Shop hebt gekocht, verkopen aan spelers die hun items liever met credits kopen en die Immutable X liever niet willen gebruiken.

 

Waarom opent een verzoek om te ruilen via het avatar-contextmenu niet automatisch een ruilvenster voor de Habbo waarmee ik wil ruilen?

We hebben besloten om meldingen in te voeren voor wanneer een andere Habbo met je wil ruilen om het openen van ongewenste ruilvensters en de bijbehorende verstoring van het spel te stoppen.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk