Craften

Wat is craften?
Craften is een game tool binnen Habbo waarmee je bestaande items kunt veranderen in nieuwe items. Als je de juiste items hebt, kan je altijd craften.

Welke items heb ik nodig om te craften?
Naast een craft tafel en de juiste “craft” items, heb je ook een craft recept nodig. Er bestaan twee verschillende type craft recepten: een normaal en een geheim recept. Normale recepten zijn zichtbaar in het craft tafel venster. Geheime recepten zijn niet zichtbaar en deze vereisen dat je met verschillende hoeveelheden en soorten items experimenteert om te ze te ontdekken. (Opmerking: De geheime recepten zijn momenteel nog niet geïmplementeerd in de Moderne Client en zijn dus nog niet beschikbaar in-game). 

Craft werk-altaren zijn er in verschillende vormen. Zorg ervoor dat je let op de naam van het item, het zal meestal het woord “craft” in de naam hebben zodat je je niet kunt vergissen. Deze items zijn alleen beschikbaar gedurende een bepaalde periode. Als ze beschikbaar zijn kun je ze in de Shop vinden. Je kunt de werk-altaren ook op Marktplaats vinden als deze niet meer in de catalogus beschikbaar zijn.

We kondigen de lancering van nieuwe craft werk-altaren aan op onze website, dus houd deze in de gaten!

 

Hoe kan ik een item craften?

  1. Je hebt als eerste een craft tafel nodig. Deze kun je op bepaalde momenten het jaar in de Shop vinden. Houd daarom onze website in de gaten om te zien wanneer deze beschikbaar zijn.
  2. Vervolgens heb je ingrediënten nodig om te craften. Deze worden gratis weggegeven of zijn beschikbaar in de Shop voor Credits of Duckets. Soms kun je deze items ook winnen in activiteiten en competities!
  3. Plaats je craft-tafel in je kamer en dubbel klik er op om te beginnen met craften. Selecteer welke ingrediënten of recepten je wilt gebruiken en klik dan op de “Craft” knop.

 

Let op: In het craft craft-tafel venster zullen alleen de ingrediënten weergegeven worden die van toepassing zijn op die specifieke craft tafel. 

Mis je een ingrediënt? Ga naar Marktplaats om deze te vinden!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk